-
La influència sobretot de l'estany de Sils, així com de les rieres, gorges
i sèquies, ha estat al llarg de la nostres història culinària local de gran
impo...
-
''Peces de carn saltada i acabada de coure enmig de la tríada tomàquet,
pebrot i albergínia, un raig de vi ngre i una polsada de pebre negre''.
Segons els ...
-
Els camps i els boscos han estat i són avui dia per a Sils, com per a la
resta de la comarca que ens envolta, terres de bolets i, no tant
actualment, terra...
-
En el decurs de la nostra història local culinària, i malgrat que la
proposta inicial era i és el de no presentar plats amb peix d'aigua salada
com a eleme...
-
És evident que la nostra cuina i els nostres plats, al llarg dels anys, han
tingut uns grans avantatges i possibilitats d'aconseguir una bona
acceptació pe...
-
Anomenem primers plats i únics aquells el contingut dels quals inclou més
d'un plat, o, dit d'un altre forma, es pot separar en dos plats diferents.
A tall...
-
Parlar de rostits, farcits i guisats i, no tant d'estofats era en la nostra
juventut i infància parlar de cuinats de festa. El rostit era el plat
omniprese...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada