dilluns, 3 de desembre de 2007

La Cuina a Sils oferirà una jornada de gastronomia catalana a Madrid


L'entitat La Cuina a Sils organitza per sisè any consecutiu una jornada de gastronomia tradicional catalana a Madrid. Seran uns sopars que se celebraran del 12 al 15 de desembre a l'hotel H10 Villa de la Reina. Les populars cuineres de Sils oferiran plats com pernil d'ànec, amanida trasto, escudella i carn d'olla, peus de porc amb bolets, vedella amb salsafins, rostit de pagès, bunyols i cremes. Tot plegat anirà acompanyat amb vins de l'Empordà de Peralada, cava de la Selva de Mont Ferran i aigües Vichy Catalán i Font d'Or.
Les jornades es presentaran conjuntament amb l'últim llibre del periodista i expert musical Jordi Tardà, La porta de l'infern, el dia 11, a les nou del vespre. Les jornades de cuina les presentarà el mateix Tardà i en la presentació del llibre hi participaran el cantant Ramoncín i d'altres personatges destacats del sector musical.
Aquest any, La Cuina a Sils ja ha participat en les tradicionals jornades de gastronomia de l'hotel Palace de Barcelona, va ser convidada per oferir un sopar a Bolonya, a Itàlia, i també va ser present, un any, més a la Fira Tast de Girona, entre altres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada