dimecres, 18 de març del 2009

La Cuina a Sils a Roma


Com potser algú ja sap, fa temps que estàvem elaborant un projecte conjuntament amb L’Associació de Catalans de Roma,per tal d’organitzar unes Jornades de Cuina Tradicional en aquells indrets.
Del que es tracta, es de poder difondre el nostre país a traves dels vostres cuinats, i oferir a qui no ens coneix, un altre element de la nostra cultura catalana compartint taula o espai.
Desprès de varies reunions, s’ha decidit que acudirem a Roma a fer Sopars per Sant Jordi. En la nostra estada en aquella capital, oferirem un Sopar pels Catalans de Roma i autoritats representants de l’ajuntament i província de Roma, el dia 23 Sant Jordi.
El 24 prepararem un sopar per l’anomenada Estampa, (premsa, ràdio, televisió) i gent relacionada amb turisme, associacions i activitats socials.
I el dia 25 es farà un sopar obert al públic en general.
Pel que fa a altres activitats, cal dir que el dia 23 a la tarda, es farà la presentació de l’entitat i la d’un llibre de receptes de La Cuina a Sils, que en aquests moments s’està traduint al Italià.
Al matí del mateix dia 23, és previst que acudim a unes galeries a signar llibres, ja que l’oficina de Turisme de la Generalitat, celebra Sant Jordi oferint roses. Aprofitant aquesta activitat, oferirem llibres de cuina.
El lloc on es faran els sopars i altres actes ès: H10 ROMA CITTÀ, Via Prieto Blaserna, 101. Un hotel de nova construcció i que ens permetria oferir els nostres cuinats tradicionals.
Finalment, hem de dir que s’ha arribat a un acord entre H10 ROMA CITTÀ, el Catalans de Roma i La Cuina a Sils, per tal de que tornem a repetir l’activitat en els propers anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada