dimecres, 27 de maig del 2009

ELS CONTRASTOS DE LA CUINA CATALANA


Amics i amigues, ja fa alguns dies, que estem treballant en un projecte conjuntament amb l’hotel MELIA GOLF VICHY CATALAN de Caldes de Malavella.

El projecte en concret, es ben senzill: voleu proposar una Mostra de cuina que em anomenat “ Els contrastos de la cuina catalana ” i en la que pretenem oferir una diversitat de plats del nostre país però elaborat de formes diferents: els uns elaborats tradicionalment i els altres de cuina més innovadora, no cal que vos digui, que els tradicionals els faran membres del col·lectiu de Sils, i els innovadors en Pere Malagelada ( Cap de cuina ) i el seu equip.

Així doncs, podem dir-vos, que La Cuina a Sils farà: Les Truites, l’escudella, la croqueta de carn d’olla, l’ànec amb salsafins, els calamars farcits, les coques i els bunyols de poma.

Els cuiners joves faran: L’escalivada amb anxoves, l’amanida de favetes, el pastís d’escòrpora, la vedella, el bacallà amb samfaina i la crema catalana.

Esperem, que el fet de poder degustar els plats de sempre de formes diferents, ens dugui a satisfer les nostres curiositats amb la satisfacció que tots plegats esperem.

Fins aviat

La Cuina a Sils


Lloc: Hotel MELIA GOLF VICHY CATALAN
Dia: 12 de setembre
Hora 2/4 de deu del vespre

Benvinguda:
Truites fredes
Pastís d’escòrpora
Copa de cava Rosat
*****
Primers:
Escudella
Amanida de favetes
Escalivada amb anxoves
Croquetes de carn d’olla
*****
Segons:
Vedella amb bolets
Ànec amb salsafins
Bacallà amb samfaina
Calamars farcits
*****
Postres:
Crema catalana
Bunyols de poma
Coques variades
Aigües, vins, caves i cafès

Organitza: Melia Golf Vichy Catalán i La Cuina a Sils

Preu: 38 €
Atès que les places són limitades vos preguem que feu la reserva: a traves de La Cuina a Sils: personalment, ò per correu electrònic cuinasils@sils.es, abans del dia 31 d’agost. Per tal de que la reserva sigui validada, caldrà fer d’ingrés del import al compte de Veterans de Sils- La Cuina a Sils de Caixa de Girona nº: 2030 0036 94 3000027575.
Del 1 de setembre endavant, podreu fer-la al Tel: 972181020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada