dijous, 17 de setembre del 2009

Properes activitats per aquesta tardor

La tardor sempre ha estat una època d’activitat quan parlem de cuina. És per això que el col·lectiu té algunes cites previstes com:

 Sopar a l’Hotel Melià Golf de Caldes de Malavella: “Els contrastos de la cuina Catalana”. En aquest sopar del dia 12 de setembre s’oferirà un seguit de plats dels país elaborats tradicionalment i d’altres de forma més innovadora.

 Aula de Cuina de Ripoll, on es faran demostracions de Cuina els dies 8,15 i 22 d’octubre.

 Sopar al Restaurant Diagonal de Pineda el 20 de novembre.

 La Cuina a Sils a Santander. Seguint la tradició i la programació d’altres anys, a finals del mes d’octubre acostumàvem a acudir a Barcelona, uns anys a l’Hotel Ritz i altres a l’Hotel Palace, per tal d’elaborar i oferir cuinats tradicionals. Enguany, l’hotel que ens acollia
continua en obres i no serà possible de realitzar-hi l’activitat. Aquesta dificultat ens ha permès arribar a un acord amb la cadena HUSA, per tal de canviar el lloc de l’activitat. Així doncs, enguany acudirem a Santander, en concret a l’Hotel Husa Real, per tal de poder oferir els sopars de cuina catalana. Els dies concrets de l’activitat seran del 22 al 24 d’octubre.

 Madrid. Del 25 al 28 de novembre acudirem a Madrid per tal d’oferir els nostres cuinats, com ja és tradició al nostre col·lectiu.

 Els sopars, de nou, es faran a l’Hotel Villa de la Reina i com sempre esperem que siguin un èxit i que s’ho passin molt bé tots els que hi vagin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada