dijous, 6 de desembre de 2007

La Cuina a Sils oferirà tastets a la Fira de la Terrissa Catalana de Quart


DDEG, SILS. El proper dissabte, el col·lectiu Silenc La Cuina a Sils, oferirà tastets de cuina casolana feta amb terrissa en la Fira Mercat de la Terrissa Catalana de Quart. Les cuineres de Sils, oferiran als assistents, degustacions de pollastre amb salsifins, vedella amb bolets, conill amb samfaina, i peus de porc amb acompanyaments variats. Aquest grup culinari Selvatà participa per primera vegada en aquesta festa i ho fa amb l´objectiu de preservar com quasi sempre els cuinats tradicionals i la manera de fer de les seves àvies i mares. El col·lectiu, clourà previsiblement aquest any les seves activitats gastronòmiques, amb aquesta oferiment de cuinats i els Sopars que durà a terme a Madrid la setmana que ve. La Cuina a Sils, clou doncs un any ple d´activitats culinàries en les que destaquen el caràcter d´internacionalització del grup.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada