dilluns, 29 de juny del 2009

La Cuina a Sils a Casa Artusi de Itàlia

El passat divendres dia 26 de juny, va tenir lloc lluny de casa nostra i en concret a Casa Artusi de Itàlia , un acte d’agermanament entre els pobles de Forlimpopoli i Villeneuve Louvet . Dues poblacions, una de italiana i l’altra francesa, que es destaquen sobre manera per tot el que fa relació a la cuina tradicional gràcies a dos personalitats excepcionals de la cuina, Pelegrino Artusi per part dels italians i Auguste Escoffier dels francesos.
En aquest acte, s’atorga als millors cuiners i cuineres el títol de Deixebles d’August Escofier, un reconeixement de prestigi pels cuiners i cuineres de excepcional valor, que consta d’un Diploma i banda vermella que simbolitza aquest reconeixement.
Durant l’acte que presidien els alcaldes d’ambdues poblacions i el net de August Escoffier, a més d’altres personalitats del mon de la cuina tant Francesa com Italiana, es va lliurar també el títol de deixeble d’August Escoffier , amb banda Blava, Diploma i Guardó d’or a Francesc Anoro en “Xicu”, com a fundador de La Cuina a Sils i coordinador del col•lectiu.
Entre així La Cuina a Sils, de mans del nostre fundador, a ser considerat en nostre col•lectiu com un dels grups de cuina de més prestigi a nivell mundial. Un reconeixement que s’afegeix al Salsafí d’or de l’associació de La selva, el sitrell de plata de santa Coloma de Farners, el bolet d’or de Arbúcies, i tants altres que el col•lectiu ha rebut en els darrers anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada