dijous, 9 d’octubre del 2008

La cuina a Sils a TV3



Dues cuineres de La Cuina a Sils varen acudir al plató de TV3, i en concret al programa “Els matins de TV3”, per tal de participar en un qüestió: “Què podem fer amballò que ens queda a la nevera, abans dellançar-ho”.
Es tractava de fer un repàs a allò que habitualment ens queda a la nevera i que massa sovint acaba a les deixalles. Bé, es va parlar del: suc del rostit, dels tomàquets per sucar pa sobrants, de la carn sobrant de qualsevol
rostit, de la fruita sobrera, del suc sobrer de fer carn o peix, de les sobralles d’escudella (patates, carn i una mica de suc), del peix i del pa. Sobretot del pa, perquè segurament sabeu quant de pa llancem totsplegats. Doncs bé, aplicant-hi una mica de seny, en podem treure molt de rendiment i alhora estalviarem deixalles, un dels objectius d’aquesta secció del programa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada