Per aquestes dates i ja fa un any, es va gravar  un reportatge per a un nou canal de TV  dels EEUU al voltant de la vida sana, programa  amb el títol traduït “Bajo el sol”.
Es tractava, en definitiva, que un noi feia  unes visites arreu del món per esbrinar què  és, què passa, com es cuina, quins productes  s’utilitzen, etc.
Els reportatges gravats a Espanya van ser:  les “migas” i les “gachas” de Castella-la  Manxa, els populars préssecs de Calanda,  unes vinyes de la Rioja, el Celler de Can  Roca i les cuineres de Sils (van fer sopa de  menta, pollastre amb salsafins i crema catalana).
Doncs bé, després d’un any de gravacions  arreu del món, ha sortit ja a la petita pantalla  d’aquelles llunyanes terres i pel que ja  ens han dit, amb força èxit.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
 
 
 
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada