dijous, 8 de gener de 2009

Madrid 2008

Quan arribi a les vostres mans aquesta publicació, possiblement ja siguem a Madrid, haurem tornat o faltarà poc per anar-hi. El fet és que els propers 9, 10, 11, 12 i 13 de desembre serem a Madrid de nou, per tal d’oferir cuinats tradicionals del nostre país.
Les previsions són que el dia 9 es faci la presentació, i a partir del dimecres 10 es comencin a fer els sopars i finalitzin el dissabte.
El dijous, a més, s’ofereix una mostra degustació al mateix hotel per a unes 200 persones.
A part de la feina de cuinar que fem a partir de la tarda, els matins els dediquem a fer activitats lúdiques, visita a El Prado, Palau Reial, Segòvia, plaça Major, etc. Si haguéssim de destacar-ne una, destacaríem la visita
al Congrés dels Diputats i al Senat, que està prevista per al dimecres dia 10 al matí.
Esperem ser rebuts amb les atencions que sempre ens han ofert, i poder deixar el nom del nostre poble al lloc que es mereix.

1 comentari:

 1. Buenas tardes,


  Tu blog / sitio llamó la atención de nuestro personal por la calidad de sus ingresos.

  Agradeceríamos que se registre su sitio / blog en Petitchef.com.

  Ptitchef es un directorio con las mejores referencias a sitios web de cocina. Cientos de blogs de todo el mundo ya está registrado, utilice el sitio para satisfacer Ptitchef. (www.ptitchef.com o http://es.petitchef.com)

  Actualmente tenemos más de 150 000 visitantes por día y envió más de 200 000 mensajes de correo electrónico con el menú del día, si usted añade su sitio / blog y poner nuestra TAG su sitio puede recibir miles de visitantes, esperamos su solicitud.

  Para registrarse en Petitchef http://es.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form, haga clic aquí o en el vínculo http://es.petitchef.com y haga clic en "Añadir tu blog de sitio" en la barra naranja .


  Atentamente,

  Octávio
  Ptitchef.com

  ResponElimina