dijous, 8 de gener del 2009

Sopars a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona

Els passats 23, 24 i 25 d’octubre va tenir lloc a Barcelona, i en concret a l’Hotel Avenida Palace, els sopars de cuina tradicionals que, com cada any, s’ofereixen a Barcelona
Els sopars, que tenien lloc per 7è any consecutiu sota el nom “El prestigi de
la tradició”, oferien als assistents un seguit de plats de cuina tradicional casolana com: truites, pernil d’ànec, amanida “trasto” i escudella i carn d’olla, de primers. En els segons, peus de porc amb marisc, calamars farcits, vedella amb salsafins i conill amb samfaina. Finalment, i de postres: coques, bunyols i cremes. Tot plegat, amb vins de l’Empordà, de Pere Guardiola, cava de la Selva, de Mont-Ferrant i aigües de la comarca, Vichy Catalán i Font d’Or.
L’acte de presentació de les Jornades va tenir lloc el dimecres dia 23 a les 9 del vespre i va ser presentat pel popular presentador de TV3 Espartac Peran.
Hem de manifestar que també nosaltres vàrem notar, en aquesta ocasió, allò que algú en diu “dificultades econòmiques serias”, ja que la participació de la gent no va ser la dels altres anys, bé per això, pel canvi d’ubicació o pel que fóra, no hi va assistir tanta gent com en altres ocasions, tot i això, ja està decidit que, si res no canvia, el proper mes d’octubre de 2009 tornarem al lloc de sempre, que en aquest cas serà l’Hotel Palace (antic Ritz).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada