dimecres, 1 de juliol del 2009

Sant Jordi a Roma




En el darrer Quadern, dèiem que estàvem elaborant un projecte conjuntament amb els catalans de Roma per tal d’organitzar unes jornades de cuina. Doncs bé, ja hem tornat de terres Italianes, i ho hem fet amb la sensació d’haver aconseguit a bastament el nostre objectiu inicial, i amb un èxit tant de participació com de promoció.

El dia de Sant Jordi, tot celebrant la Diada del nostre país, vàrem acudir a les galeries Alberto Sordi a signar llibres i oferir roses.

En tres hores, es van lliurar 600 llibres i 700 roses. Val a dir que ens van visitar molts catalans i espanyols que també estaven de visita a Roma, així com televisions, premsa i personalitats entre els quals destaquem l’ambaixador d’Espanya, Luis Calvo, amb el qual vàrem decidir de comunicar-nos quan retornem a Roma els propers anys i així poder organitzar quelcom conjuntament.

Com és lògic, a les tardes acudíem a la cuina per preparar els sopars. En el decurs dels tres dies, els participants van ser aproximadament 160 persones. D’aquests, la majoria eren catalans de Roma, altres turistes, periodistes, gastrònoms, i altres residents de l’hotel: americans, anglesos, alemanys i danesos.

No cal dir-vos que les felicitacions van ser moltes més de les esperades. Ha estat tant l’èxit de les jornades, que hem tornat a casa amb el compromís de continuar la campanya fins a l’any 2012, per tant, fins a aquest any, anirem a Roma a cuinar.
A part dels membres del col·lectiu que acudiren a treballar, alguns veïns i amics varen poder acudir a les jornades aprofitant una oferta que es va fer per a l’ocasió i que en properes edicions repetirem. En el Quadern, abans d’anar-hi, de nou farem arribar a proposta.
Volem fer-vos saber que estem molt satisfets de la campanya, ja que ens ha obert portes: una possible activitat a Dinamarca, i potser alguna altra a Dublín, però de tot això encara hi manca definir moltes coses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada