dimarts, 20 de novembre de 2007

Les Cuineres de Sils emprenen les jornades de cuina catalana de Madrid

El grup gastronòmic de les Cuineres de Sils oferiran entre els propers 11 i 15 de desembre les tradicionals jornades de cuina tradicional catalana a l´hotel Villa de la Reina de Madrid, un quatre estrelles emplaçat a la cèntrica Gran Via. El menú gastronòmic es comprèn de tres entrants -escalivada, amanida trasto i escudella catalana-, tres tastets més com a segons plats -peus de porc amb bolets, vedella amb salsafins i rostit- i bunyols i crema catalana com a postres. Aigües de Caldes de Malavella, vins de Peralada i cava Mont-Ferran de Blanes completaran el menú, que costa 35 euros. Ajuntament de Sils, Diputació de Girona, Patronat de Turisme Costa Brava, i diverses empreses participen en l´organització de l´acte. Les Cuineres de Sils han acudit recentment a unes jornades gastronòmiques a Itàlia i han celebrat els tradicionals sopars del Palace de Barcelona.

http://www.diaridegirona.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada