A través d'un acord amb els Catalans de Roma, l'hotel H10 ROMA CITTÀ i Turisme de Catalunya i el suport del Patronat de Turisme i el Consell Comarcal de la Selva, el col.lectiu de La Cuina de Sils viatja avui a Roma per oferir cuinats tradicionals catalans.
L'acció promocional es concreta en tres sopars per a 60 persones els dies 23, 24 i 25 d'abril. Cada sopar estarà dedicat a un col.lectiu diferent: dijous, els catalans de Roma; divendres, premsa, operadors turístics, gastrònoms i representants polítics; i dissabte, el públic en general.
El menú comprèn: de primers, escudella i carn d’olla, i escalivada; de segons, pollastre amb salsafins, vedella amb bolets i bacallà amb sanfaina; i de postres, coca de ratafia, bunyols de poma i crema catalana; més de vins negres de l’Empordà i cava Mont-Ferrant de Blanes.
A més a més, el dia de Sant Jordi es regalaran roses i un llibret amb receptes de cuina editat per a l'ocasió i traduït a l'italià.
Audio
Escoltar entrevista amb Xico Anoro, portaveu de La Cuina de Sils
http://www.radiomarina.com/noticia.php?id=3464
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada