dimecres, 22 d’abril del 2009

La Cuina a Sils presenta durant tres dies plats tradicionals catalans a Roma

El col·lectiu La Cuina a Sils es troba des d'avui a Roma per presentar cuinats tradicionals catalans amb motiu de la diada de Sant Jordi i s'hi quedarà fins dissabte. En concret, se celebraran tres sopars per a 60 persones a l'hotel H10 Roma Città i cada sopar es dedicarà a un col·lectiu diferent: avui, als catalans de Roma; divendres, per a operadors, polítics i gastrònoms i, finalment, dissabte s'obrirà al públic en general. ???El menú comprèn: de primer, escudella i carn d'olla, i escalivada; de segons, pollastre amb salsafins, vedella amb bolets i bacallà amb samfaina; i de postres, coca de ratafia, bunyols de poma i crema catalana; més vins negres de l'Empordà i cava Mont-Ferrant de Blanes. A més a més, avui a les Galeries Alberto Sordi de Roma es regalaran roses i un llibret amb receptes de cuina del col·lectiu de Sils traduït a l'italià.
Aquesta activitat és fruit d'un acord entre els Catalans de Roma, l'hotel H10 Roma Città i Turisme de Catalunya i compta amb el suport del Patronat de Turisme i el Consell Comarcal de la Selva.


http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2009042300_3_327911__Comarques-Cuina-Sils-presenta-durant-tres-dies-plats-tradicionals-catalans-Roma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada