dijous, 16 d’abril del 2009




Nota de premsa de La Cuina a Sils

Des de la nostra participació l’any 2006 a Slow Food de Tori, i posteriorment a Casa Artusi de Forlipompoli, hem estat treballant en la idea d’acudir a Roma a fer unes Jornades de Cuina Catalana. Al llarg d’aquest darrers mesos hem estat treballant el projecte conjuntament amb La Associació de Catalans de Roma i del periodista Rossend Domènec, però fins avui no havia reeixit el projecte.
Finalment, un acord amb els Catalans de Roma, l’hotel H10 ROMA CITTÀ i La Cuina a Sils acudirem a Roma per la diada de sant Jordi a oferir cuinats tradicionals catalans.
L’objectiu d’aquest projecte, no es altre que el de presentar el col•lectiu de dones, que cuinen menjars tradicionals i que a la vegada han fet de la cuina un interès social, de promoció del país i de cultura gastronòmica.
L’acció es concretaria en fer Sopars de cuina tradicional de dijous 23 al dissabte 25 .

Pel que fa a altres activitats, s’editarà un llibre de receptes de cuina del nostre col•lectiu ( Traduït al Italià ) i poder donar-lo conjuntament amb roses. Aquest acte tindrà lloc el dia de sant Jordi 23 d’abril en les Galeries Alberto Sordi. De tal manera, que es donaran a l’hora llibres i roses.
A la tarda i en el mateix Hotel, es farà la presentació del llibre que anirà a càrrec del president de Slow Food de Roma i i seguidament presentació de l’entitat La Cuina a Sils.
El dia del Sopar de Sant Jordi, a les parelles que vinguin a sopar, es regalarà una rosa a les dones i un llibre per els homes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada