dijous, 10 de setembre del 2009

La Cuina a Sils i l’Hotel Husa Real de Santander prepararen els Sopars que altres anys es feien a Barcelona.


Els propers 22, 23 i 24 d’octubre tindran lloc a Santander i en concret al Hotel Real d’aquesta capital, els Sopars de cuina tradicionals que al llarg dels darrers any, es feien a Barcelona i que no es podran fer a causa de les obres.
Els sopars que oferirem, seran seguint la tradició del col•lectiu a base de cuinats i postres elaborats propis de la zona.
El menú que oferirem constarà de: aperitiu a base de Pernil d’ànec, Foie gras i Truites de salsafins.
De primer plat Escudella i carn d’olla. De segon, Bacallà amb panses i pinyons, i Peus de porc amb cargols.
De postres: Bunyols de poma i crema catalana.
Tot plegat acompanyat de vins Peralada, Cava Mont Ferrant i aigües Vichy Català.

Hem de dir, que sentim molt aquesta decisió de anar-nos-en lluny de casa nostra, sobre tot per aquells que al llarg dels darrers anys ens heu acompanyat any darrera any, esteu segurs però de que tornarem a casa tan aviat com ens sigui possible.



Francesc Anoro i Zuferri
La Cuina a Sils

Sils, 10 de setembre de 2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada