dijous, 17 de setembre del 2009

Xerrada a la Universitat Catalana

El passat diumenge 23 d’agost va tenir lloc una xerrada de Jaume Fàbrega a la Universitat
Catalana d’Estiu sobre el que suposà el Tractat dels Pirineus en relació a la cuina i també sobre les noves perspectives d’alimentació en la societat actual. En aquest últim aspecte, va comptar amb la presència de Xicu Anoro, com a fundador, coordinador i responsable de La Cuina a Sils.
Els va poder explicar la seva experiència al capdavant d’aquest col·lectiu i com aquest ha arribat a aconseguir vàries distincions a partir de desvetllar la cuina tradicional de casa nostra i del nostre poble de mans de les àvies, aconseguint així, un fenomen de popularitat inesperable.
La xerrada va ser tan positiva per totes les parts que sembla ser que, en pròxims cursos de la Universitat Catalana d’Estiu, es compti amb les aportacions del Col· lectiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada